Joachim Andersen deler lykkelig nyhed

06/06/2023 06:08

|

Nicolai Busekist

Foto: Eddie Keogh/Getty Images

Mest læste i dag

Joachim Andersen har god grund til at smile for tiden. Han kan nemlig glæde sig over, at han skal giftes. 

Danske Joachim Andersen har haft en god sæson for Crystal Palace. Der bør derfor ikke være nogen tvivl om, at det går godt for ham på banen. 

Nu har det vist sig, at han også har succes udenfor banen. På det sociale medie Instagram har den 27-årige forsvarer nemlig delt et opslag, hvori han afslører, at han inden længe skal gå en tur ned ad kirkegulvet. 

Det skyldes, at han og kæresten, Cecilie Porsdal, skal giftes. Og det lægger han ikke skjul på, at han er rigtig glad for, at de skal. 

"Officielt den lykkeligste mand i verden," skriver han som tekst til sit opslag, hvor han også har delt et par billeder af ham og hans snarlige kone. 

Det er ikke blot Joachim Andersen, der har delt den lykkelig nyhed på sine sociale medier. Det samme gør sig gældende for Cecilie Porsdal, der dog har fundet på en anden tekst. 

"Åh, hvor jeg dog glæder mig til at spise ost og drikke vin med ham her resten af livet," har hun skrevet til sit opslag. 

Joachim Andersen er så småt ved at gøre sig klar til at kunne gå på sommerferie. Det er dog ikke helt tid til, at han for alvor kan trække stikket. 

Det betyder også, at han og Cecilie Porsdal må vente lidt med at sætte gang i deres planlægning af det store bryllup. Inden han kan holde ferie, skal han nemlig spille EM-kvalifikationskampene mod Slovenien og Nordirland. 

Den første af de to kampe bliver spillet den 16. juni. Her er det Nordirland, der venter i Parken, inden de danske drenge tre dage senere skal en tur til Ljubljana, for at spille mod Slovenien.