José Mourinho tilbudt lukrativ aftale

Af: Nicolai Busekist

|

08/04/2023 08:00

Mest læste i dag

Hvis José Mourinho er villig til at forlade AS Roma, kan han skrive under på en lukrativ aftale i Saudi-Arabien.

Skulle det vise sig, at José Mourinho har mod på en ny udfordring, har han efter sigende fået et tilbud om at blive landstræner for Saudi-Arabiens landshold, hvilket vil gøre ham til verdens bedst betalte træner.

Mourinhos kontrakt med Roma udløber i 2024, men der har været uenigheder om præstationerne på banen samt manglende investeringer i spillertruppen, hvilket har ført til tvivl om hans fremtid i klubben.

Og nu skriver Corriere dello Sport, at Saudi-Arabien har tilbudt den tidligere Chelsea-træner en kontrakt, der har en værdi på 60 millioner euro om året hvert år.

Det er dog ikke den eneste trænerstilling, han er blevet sat i forbindelse med i Saudi-Arabien.

Italienske medier skriver nemlig også, at han kan ende med at skifte til Al-Nassr, som sidste år hentede Cristiano Ronaldo, da klubbens nuværende træner, Rudi Garcia, forventes at forlade den efter denne sæson.

Ronaldo har tidligere arbejdet sammen med Mourinho i Real Madrid fra 2010 til 2013, hvor de vandt både La Liga og Copa del Rey sammen.

Mourinho har tidligere talt åbent om, at han gerne vil prøve at stå i spidsen for et landshold. Det gjorde han bl.a. i et interview med AS i 2020.

"Ja, jeg vil gerne træne et landshold. Jeg vil have oplevelsen af et VM og EM. Følelsen af denne form for konkurrence."