Jürgen Klopp afslører: Sådan vil jeg afløse Mohamed Salah

09/12/2023 15:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Naomi Baker/Getty Images
Liverpool-træner Jürgen Klopp er nødt til at finde en afløser for Mohamed Salah.

Mest læste i dag

Liverpool bliver nødt til at klare sig uden Mohamed Salah næste år. Det skyldes, at han i starten af året skal spille Africa Cup of Nations. Derfor vil han ikke være til rådighed for Jürgen Klopp og co.

Turneringen bliver spillet i Elfenbenskysten, hvor han skal fungere som kaptajn for Egypten. Den store turnering bliver sat i gang den 13. januar, og finalen spilles først den 11. februar. Derfor står han til at gå glip af en lang række kampe for Liverpool.

Derfor er Klopp naturligvis blevet spurgt om, hvordan han har tænkt sig at afløse Salah. Her sagde han, at han ikke har en egentlig plan for det. Han håber dog, at Diogo Jota er klar til at tage over på dette tidspunkt.

"Nej, jeg har ikke tænkt over det for at være ærlig. Og jeg kan ikke ændre det alligevel. Jeg har ingen egentlige planer om det. Det er januar, ikke? Jeg håber, at Diogo er tilbage på det tidspunkt," sagde han ifølge Liverpool Echo.

"Jeg har ikke tænkt over det (januar, red.) endnu. Sandsynligvis (kommer han til være tilgængelig mod Arsenal i FA Cup, red.). Jeg er ikke sikker på, hvornår den officielle dato er."

"December er en virkelig vanskelig måned. Du er glad, når du kommer igennem det, og så begynder du at tænke på alt det andet. Vi kan alligevel ikke komme udenom det."

"Hvad jeg end kan sige. Hvis Egypten og Mo (Salah, red.) beslutter sig, så skal han tage af sted den anden, tredje eller fjerde januar. Jeg er ret sikker på, at Mo vil spille kampen, men jeg er ikke sikker på, at vi kan træffe den beslutning."