Jürgen Klopp raser mod journalist: Virkelig spild af tid

08/04/2023 06:12

|

Nicolai Busekist

Foto: Naomi Baker/Getty Images

Mest læste i dag

Liverpool-træner Jürgen Klopp var ikke tilfreds med et spørgsmål, han for nylig blev stillet af en journalist.

Søndag skal Liverpool i aktion mod Arsenal. Det er en kamp, der kan vise sig at få stor betydning for begge hold.

Liverpool håber på at kunne sætte en slutsport ind, så de kan sikre sig en af de fire Champions League-pladser. Arsenal håber derimod at kunne score tre vigtige point til deres jagt om Premier League-titlen.

Forud for kampen har Jürgen Klopp afholdt et pressemøde, hvor en fremmødt journalist stillede han et spørgsmål, som han slet ikke var imponeret over - og det lagde han da heller ikke skjul på, at han ikke var.

Den tyske træner mente, at journalisten skulle have tage sig tid til at finde på et bedre spørgsmål, end det han valget at diske op med.

Journalisten var nemlig interesseret i at vide om Klopp havde planer om at lave store ændringer til kampen mod Arsenal, efter deres nederlag til Manchester City og det uafgjort opgør mod Chelsea.

Ifølge Daily Mail havde han dog ikke den store interesse i at tale om dette, og langede derfor ud efter journalisten .

"Vi havde en kamp mod City, der selvfølgelig påvirker både fysisk og på præstationerne. Det er begge dele," sagde Klopp ifølge B.T., og fortsatte:

"Hvordan kan du forvente, jeg giver dig et svar og siger: 'To var på grund af det, fire var på grund af det'. Det er virkelig spild af tid."