Karim Benzema misser VM

Af: Nicolai Busekist

|

20/11/2022 07:57

Mest læste i dag

Karim Benzema misser VM, da han har pådraget sig en skade. 

Ballon d'Or-vinder Karim Benzema kommer ikke til at deltage i VM i Qatar i år. Den franske stjerne har nemlig pådraget sig en skade i sit venstre lår.

Det står klart, da han er blevet undersøgt på et hospital i Doha.

Sådan lyder det fra Frankrigs Fodboldforbund (FFF), der har udsendt en pressemeddelelse lørdag aften.

I denne meddelelse lyder det, at Karim Benzema vil være ude i de kommende tre uger. Det betyder, at han misser VM med det franske landshold.

"Han blev tvunget til at afbryde holdtræningen, da han havde smerter i musklen i venstre lår. Han fik en MR-skanning på et hospital i Doha, og den bekræftede desværre en lårbensskade, som vil kræve en restitutionsperiode på tre uger," oplyser FFF i pressemeddelelsen.

Benzema har selv meldt ud i et opslag på Instagram, hvor han skriver, at han beslutningen er truffet, fordi han tænker på holdets bedste.

"Jeg har aldrig nogensinde i mit liv givet op, men i aften er jeg nødt til at tænke på holdet, som jeg altid har gjort," skriver han på Instagram.

Den franske angriber måtte tidligere lørdag forlade den franske landsholdstræning, fordi han havde pådrag sig en skade. Det er denne skade, der nu holder ham ude af VM.