Kasper Dolberg ramt af hjernerystelse

Af: Nicolai Busekist

|

11/03/2023 07:58

Mest læste i dag

Den danske angriber Kasper Dolberg er blevet ramt af en hjernerystelse, hvorfor han ikke kan spille i denne weekend.

Kasper Dolberg, der i januar blev hentet fra Sevilla til tyske Hoffenheim, står ikke til rådighed for klubben i denne weekend, da han har pådraget sig en hjernestyrelse.

"Dolberg har fået en hjernerystelse til træning, så han kommer ikke til at spille," lød det fra Hoffenheims træner Pellegrino Matarazzo på et pressemøde, som er blevet delt på klubbens Twitter-profil.

Det vil sige, at han ikke vil komme i aktion, når Hoffenheim søndag skal spille mod Freiburg.

Hvornår han vil være klar til at vende retur til banen, vides der endnu ikke noget om. Derfor er det ikke sikkert, at det kun er Hoffenheim, det får konsekvenser for.

Reelt set kan det også betyde, at den unge angriber ikke når at blive klar til Danmarks første EM-kvalifikationskampe, som bliver spillet sidst på måneden.

Potentielt set kan der komme nyt om dette på tirsdag, hvor landstræner Kasper Hjulmand vil udtale sig om sin trup til de kommende EM-kvalifikationskampe.

Dolberg havde det svært i Sevilla, men siden sit skifte til den tyske klub, har han fået spilletid i alle deres kampe. Desuden startede han på banen i den seneste kamp.