Kasper Hjulmand forklarer: Derfor valgte jeg ham

Af: Nicolai Busekist

|

12/10/2023 16:00

Nu svarer landstræner Kasper Hjulmand på, hvorfor han valgte at udtage ham.

Mest læste i dag

På det seneste har der været flere udskiftninger på landsholdet. Det skyldes, at Kasper Hjulmand har været nødt til at vinke farvel til spillere på grund af skader.

Netop dette er også sket for Andreas Skov Olsen, der har pådraget sig en skade, og derfor ikke kan spille i lørdagens kamp mod Kasakhstan.

Det har selvfølgelig betydet, at Hjulmand har været nødt til at finde en afløser. I denne forbindelse har der angiveligt været flere navne i spil, men i sidste ende faldt valget på Jacob Bruun Larsen.

Og nu har den danske landstræner svaret på, hvorfor det netop var Jacob Bruun Larsen, der endte med at blive udtaget som afløser for Skov Olsen.

"Vi har brug for en spiller, der kan spille bredt. Vi har brug for spillere, der kan arbejde helt ude på siden i forreste linje og forsøge gennembruddene, spille en mod en og sætte en mand," siger han ifølge TV 2 Sport.

Der har også været forlydender om, at Gustav Isaksen kunne ende med at blive manden, der tog over efter Skov Olsen.

Ifølge Hjulmand kunne det også sagtens have været den tidligere FC Midtjylland-spiller, der blev udtaget, men sådan blev det ikke. Og det er der faktisk en række gode grunde til.

"Det kunne det også, men han er lidt en anden type. Han er dygtig at drive bolden og er god med plads foran sig, hvor han kan søge ind i banen. Jacobs fordel er, at vi kan bruge ham i begge sider, hvor Gustav klart har det klart bedst til højre, hvor han kan gå ind i banen," lyder det fra Hjulmand.

Bruun Larsen og co. skal i aktion lørdag aften i Parken, hvor de tørner sammen med Kasakhstan. Her skal de forsøge at tage tre point med fra kampen.