Kasper Hjulmand hylder dansk stjerne: Hjertet på vores hold

26/11/2022 11:59

|

Nicolai Busekist

Foto: Stu Forster/Getty Images

Mest læste i dag

Lørdag tørner Danmark sammen med Frankrig i VM i Qatar. Og i denne kamp er der især én spiller, der skal træde i karakter.

Hvis Danmark skal have en chance for at vinde over Frankrig lørdag eftermiddag, kræver det, at niveauet bliver skruet op.

I denne sammenhæng er der især én spiller i truppen, der har brug for at træde i karakter. Og det er Christian Eriksen.

Det er nemlig den 30-årige Manchester United-spiller, der er limen, der skal binde truppen sammen. Netop derfor bliver han af Kasper Hjulmand også beskrevet som 'holdets hjerte'.

"Christian er hjertet på vores hold. I spillet er han rytmen. Han har en fantastisk evne til at mærke spillet, og hvordan det udvikler sig," fortæller Kasper Hjulmand ifølge Ekstra Bladet.

Den danske landstræner fortæller også, at han har et meget specielt problem med Eriksen. Han har nemlig et ønske om at bruge ham flere steder på banen, hvilket dog ikke er muligt, da han kun kan være ét sted.

"Christian fylder på en fodboldbane, og så laver han de afgørende aktioner på den sidste tredje del af banen. Mit problem er, at jeg gerne vil have ham mange forskellige steder på banen, men han kan jo kun være ét sted," siger han.

Christian Eriksen og co. tørner sammen med Frankrig lørdag eftermiddag kl. 17.00 dansk tid. Kampen bliver vist på TV 2.