Kasper Schmeichel har en stor drøm: Vil være med i denne tv-serie

Af: Nicolai Busekist

|

31/05/2023 06:15

Mest læste i dag

Kasper Schmeichel har en stor drøm, som han gerne vil føre ud i verden. Han vil nemlig gerne prøve kræfter med skuespil.

Gennem årenes løb har der været flere kendisser med i hitserien 'Klovn', og potentielt kan Kasper Schmeichel blive den næste. Dette kræver dog, at Casper Christensen og Frank Hvam beslutter at lave endnu en sæson.

I hvert fald er den danske målmand klar på at påtage sig en rolle i den populære serie. Det har han selv afsløret i Viaplay-serien 'All Exclusive'.

I programmet, hvor Casper Christensen er vært, siger han, at han har et stort ønske om at få en rolle i den kendte serie. Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg har jo en drøm om at være med i Klovn. Jeg gad godt være med," siger han til Casper Christensen.

Og hvis endnu en sæson bliver en realitet, kan det måske være med den danske målmand på rollelisten. I hvert fald lægger Casper Christensen ikke skjul på, at han er med på idéen.

"Vi kan godt stoppe alt nu og lave en kontrakt, fordi det skal du da være, hvis du har lyst til det," udtaler han.

Igen understreger Kasper Schmeichel, at han er klar til at gribe muligheden, hvis den én dag skulle byde sig.

Om det nogensinde sker, er dog svært at sige. Indtil videre er der angiveligt ikke planer om at lave en ny sæson af 'Klovn'. Både Frank Hvam og Casper Christensen har nemlig kastet sig over andre projekter.

Skulle de beslutte sig for at lave endnu en sæson, handler det derfor om at holde godt øje med rollelisten. Det kan nemlig ikke udelukkes, at landsholdsmålmanden ender med at få en rolle.