Kasper Schmeichel reagerer på rygter om fremtiden

Af: Nicolai Busekist

|

16/06/2023 06:00

Mest læste i dag

På det seneste har der været rygter om Kasper Schmeichels fremtid. Nu tager han bladet fra munden. 

Torsdag holdt landsholdet pressemøde på Hotel Marienlyst i Helsingør, hvor de har været indlogeret i forbindelse med deres landholdssamling. 

Det betyder selvfølgelig ikke, at det var hele landsholdet, der dukkede op til dette pressemøde. Derimod var det Kasper Schmeichel og anfører Simon Kjær, der var til stede. 

Pressemødet blev afholdt i anledning af Danmarks EM-kvalifikationskamp, der spilles fredag aften i Parken. Her får Kasper Hjulmand og co. besøg af Nordirland. 

Det er en vigtig kamp for det danske mandskab, der skal forsøge at komme tilbage på rette kurs, efter deres pinlige nederlag til Kasakhstan i marts. 

Alligevel var det ikke det primære fokus blandt de fremmødte journalister, da der blev stillet spørgsmål til Schmeichel. Derimod var mange nysgerrige efter at høre mere om hans fremtid. 

Det skyldes, at der på det seneste har været forlydender om, at han kan være fortid i Nice denne sommer. Selv siger han, at det ikke er noget, han gider at bruge sin energi på nu. 

"Lige nu er mit fokus på Nordirland. Jeg bruger ikke energi på min fremtid. Hvad der sker efter landsholdssamlingen, må vi tage til den tid," siger Kasper Schmeichel ifølge Ekstra Bladet

Schmeichel forlod sidste år Leicester City i Premier League til fordel for at indgå en treårig aftale med Nice. Det betyder, at han og den sydfranske klub har papir på hinanden frem til sommeren 2025. 

Han fik ikke den bedste start i Ligue 1-klubben, hvor han havde flere præstationer under niveau. Dette ændrede sig i takt med, at sæsonen skred frem, og i slutningen af sæsonen fik han stor ros for sin indsats mellem stolperne.