Klar til at sætte ny transferrekord: Arsenal vil hente Declan Rice

Af: Nicolai Busekist

|

17/05/2023 07:58

Mest læste i dag

Arsenal er klar til at åbne forhandlinger med West Ham, da de ønsker at købe Declan Rice. Og de er klar til at sætte en ny transferrekord, for at realisere dette ønske.

The Gunners' nuværende transferrekord blev sat i 2019, hvor de hentede Nicolas Pepe for 72 millioner pund.

Efter at have sikret sig en plads i Champions League for første gang siden 2016, er de klar til at investere til sommer.

London-klubben er blevet kædet sammen med flere store navne, men især én spiller er af interesse for Mikel Arteta. Han ønsker nemlig at hente Declan Rice i West Ham.

Det er han ikke ene, da både Manchester United og Manchester City også har et godt øje til ham. Ifølge Daily Mail skulle Arsenal dog være klar til at betale 90 millioner pund for ham.

Det er næsten, hvad West Ham hidtil har krævet for den engelske midtbanespiller. Efter sigende kræver de nemlig 100 millioner pund for ham, selvom hans kontrakt udløber næste år.

Arsenal ønsker ikke at betale dette, men de vil til gengæld tilbyde Rice en meget lukrativ kontrakt. Ifølge The Sun er de klar til at give ham en ugeløn på omtrent 300.000 pund.

Dermed står han til at tjene det samme som Bukayo Saka. Han forhandler på nuværende tidspunkt om en ny kontrakt, der forventes at sikre ham en ugeløn på samme beløb.

Det lyder, at der vil ske ændringer i klubbens lønstruktur, da ledelsen vil tiltrække nye spillere. Dermed skønnes det at være nødvendigt at ændre på strukturen.