Klub bekræfter: Landsholdsstjerne smittet med corona

Af: Nicolai Busekist

|

29/04/2022 14:40

Mest læste i dag

Det er blevet bekræftet, at den danske landsholdsstjerne er blevet smittet med coronavirus.

Det er ikke blot mangel på spilletid, der volder Martin Braithwaite problemer for tiden. Den danske angriber er nemlig også blevet smittet med coronavirus.

Det er blevet bekræftet af hans klub, FC Barcelona, der har udsendt en kort opdatering på det sociale medie Twitter. Her skriver de, at han er smittet med coronavirus, men at han har det godt.

"Martin Braithwaite er blevet ramt af covid-19. Men han har det godt," skriver FC Barcelona i deres opslag på Twitter.

Der er derfor en stor risiko for, at han ikke vil være en del af den trup, der i weekenden skal forsøge at tage tre point med fra et opgør mod Mallorca i La Liga.

Hvorvidt det vil gøre den store forskel for den danske angriber, om han er en del af truppen eller ej, er svært at spå om. Én ting er dog sikkert, og det er, at han ikke har fået meget spilletid på det seneste.

Faktisk har han ikke fået ét eneste minut på banen siden starten af marts. Her blev han skiftet ind i en kamp mod Osasuna, men han fik kun 11 minutter på banen.

Som følge af den manglende spilletid i den catalanske klub, har der været rygter om, at Braithwaite kan blive solgt i sommerens transfervindue.