Kyle Walker enig med ny klub

15/07/2023 05:55

|

Nicolai Busekist

Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Mest læste i dag

Kyle Walker er blevet enig med en ny klub. Han ser derfor ud til at være fortid i Manchester City denne sommer.

På det seneste har der været stor tvivl om Kyle Walkers fremtid. Han har efter sigende blevet tilbudt en ny kontrakt i Manchester City, men er åben for at forlade klubben.

Den engelske forsvarer har tilbragt de seneste seks år i City, men denne sommer kan det være slut.

Ifølge journalist Florian Plettenberg er han åben for et skifte til Bayern München. Han siges at være nået til enighed med den tyske klub om en toårig kontrakt. I denne kontrakt er der også en option, der gør, at hans ophold kan forlænges med et år.

Inden et skifte til den tyske klub kan blive en realitet, skal Bayern og City blive enige om en pris for den 33-årige forsvarer.

På trods af, at han selv er åben for et skifte, kan det blive svært. Flere medier skriver, at City-træner Pep Guardiola er ivrig efter at holde fast i Walker.

Walker har i lang tid haft et ønske om at spille i udlandet. Derfor er han selv meget interesseret i et skifte til Bayern.

Thomas Tuchel skulle være opsat på at hente Walker, der han ser ham som en ideel afløser for Benjamin Pavard, der forventes at forlade klubben denne sommer.

Den tyske træner siges at være stor fan af Walkers 'defensive kvaliteter, hurtighed og mentalitet'. Derfor skulle han have gjort det klart for ledelsen i Bayern, at han vil have ham til klubben.

Det lyder også, at Walker har stor respekt for Tuchel. Dette skulle være af en af grundene til, at han ønsker at skifte til den tyske klub. Desuden vil han også kunne fortsætte med at spille Champions League-fodbold i Bayern.

Walker er ikke den eneste Premier League-spiller, der har været sat i forbindelse med Bayern München. Det samme er tilfældet for Harry Kane, der også kun har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Tottenham.

Kane skulle også være åben for et skifte til Bundesliga-klubben, hvorfor Bayern er klar til at indgå i forhandlinger med Tottenham. Angiveligt lander Bayerns udsendte i London i denne uge, hvor de skal forhandle med klubejer Daniel Levy.

Bayern vil gerne købe Kane, men det kan blive svært. Den tyske klub har værdisat ham til 60 millioner pund, mens Levy kræver mere end 100 millioner pund for ham.