Kylian Mbappé reagerer på rygter om PSG-exit

Af: Nicolai Busekist

|

17/10/2022 11:28

Mest læste i dag

På det seneste har der været rygter om, at Kylian Mbappé ikke er tilfreds i PSG, og at han derfor ønsker at forlade den franske klub.

Hidtil har der ikke været respons fra hovedpersonen selv, men nu har han valgt at tale ud om de mange rygter.

Det har han gjort, ved at nægte, at der skulle være hold i rygterne om, at han vil væk fra PSG i januar. Tværtimod har han slået fast, at han faktisk er 'chokeret over rygterne'.

"Jeg har aldrig bedt om at forlade klubben i januar. Jeg forstod ikke de oplysninger, der kom ud. Jeg er ikke involveret i det - hverken direkte eller indirekte," lød det fra Mbappé ifølge Reuters.

Angiveligt skulle det være en stor skuffelse over sommerens transfervindue, der har medført, at han vil væk. Hertil skulle han også være træt af den rolle, han har i spilsystemet i den franske klub.

Den unge stjerne, der har fået en meget lukrativ kontrakt i den franske klub, har dog slået fast, at de mange rygter ikke har noget på sig.

"Jeg var lige så chokeret som alle andre. Folk tror måske, at jeg var involveret, men det var jeg slet ikke," sagde han.

Hertil gjorde han det også klart, at han er 'meget tilfreds' i PSG, og at han derfor ikke har planer om at skulle forlade den franske storklub i det kommende transfervindue.