Landsholdsspiller sigtet for voldtægt

Af: Nicolai Busekist

|

12/08/2023 10:06

Mest læste i dag

Den franske landsholdsspiller er blevet sigtet for voldtægt, efter at to kvinder har fremsat anklager om seksuelt overgreb.

Wissam Ben Yedder, der i dag spiller for AS Monaco, er i store problemer. Sammen med sin bror, er han blevet sigtet for voldtægt.

Det skriver det britiske medie The Sun, der også skriver, at både han og hans bror bliver efterforsket af anklagemyndigheden i den franske by Nice.

De er begge blevet sigtet for både 'voldtægt, voldtægtsforsøg og seksuelle overgreb'. Efter sigende skulle disse handlinger være blevet begået på Cote d'Azur i sidste måned.

Ben Yedder er blevet sat under retsligt tilsyn. Derfor har han også været nødt til at betale en kaution på hele 900.000 euro, hvilket svarer til lidt over 6,7 mio. kr.

Tilbage i juli blev det af anklager Xavier Bonhomme bekræftet, at han havde modtaget 'to anklager om voldtægt fra to ofre', som var 'rettet mod to personer'.

Ifølge radiostationen France Info er det to kvinder på hhv. 19 og 20 år, der har anklaget Ben Yedder og hans bror for at have 'tvunget dem til seksuelle handlinger' efter en aften i byen.

Derfor står den kendte fodboldspillers bror overfor de samme sigtelser, og risikerer derfor også at få en straf.

Den 32-årige Ben Yedder har spillet flere kampe for det franske landshold, som han sidst var i aktion for i juni sidste år.

Han har en fortid i både Toulouse og Sevilla, men spiller i dag for AS Monaco. Her har han bidraget med 98 mål, siden han blev hentet til klubben tilbage i 2019.

Han blev solgt til AS Monaco fra Sevilla for 35 mio. pund, hvilket svarer til lidt mere end 300 mio. kr.

I sin første sæson i Ligue 1, var han topscorer i den franske liga sammen med PSG-stjernen Kylian Mbappé. I denne sæson scorede de begge to 18 mål i den franske liga.

The Sun skriver, at han var til stede ved Monacos træning fredag, hvor de forberedte sig til deres kamp mod Clermont i Ligue 1, som bliver spillet søndag.