Landstræner melder ud om Neymar

Af: Nicolai Busekist

|

04/12/2022 15:16

Mest læste i dag

Brasilianske Neymar måtte udgå med en skade i Brasiliens første VM-kamp mod Serbien. Siden da har han ikke været på banen.

Efter Neymar pådrog sig en skade i opgøret mod Serbien, har der været stor tvivl om, hvorvidt han ville komme i aktion igen ved dette VM.

Tidligere har den brasilianske stjerne givet en opdatering på sin situation, men i denne forbindelse kom han ikke nærmere ind på, hvorvidt han skulle i spil.

Brasilien skal nemlig spille mod Sydkorea mandag, men alligevel har der intet været meldt ud omkring Neymars situation.

Nu har Tito, der er Brasiliens landstræner, dog bekræftet, at Neymar igen er klar. Derfor vil han også være at finde på grønsværen mandag.

Det er primært en skade i den ene ankel, der har holdt Neymar ude. Dog er det ikke alt. Han har nemlig også været ramt af sygdom, som har gjort, at han helt har holdt sig fra stadion.

Søndag blev Tito på et pressemøde spurgt om, hvorvidt det forventes, at Neymar vil komme i spil mod Sydkorea.

Til dette havde han et meget kort svar, da han blot svarede med: 'Ja'.

Lørdag aften kom Neymar desuden selv med en kort opdatering. Her gjorde han det dog blot klart, at han havde det godt. Han kom derfor ikke ind på, om han skulle spille eller ej.

"Jeg har det godt. Det vidste jeg, at jeg ville have," skrev han.

Efter søndagens pressemøde med Tito står det dog klart, at den 30-årige Neymar vil være blandt de spillere, der er en del af truppen til mandagens kamp mod Sydkorea.