Legende hylder Haaland: Kommer til at slå stort set alle rekorder

Af: Nicolai Busekist

|

01/09/2022 10:46

Mest læste i dag

Erling Haaland har fået en rigtig god start på sin karriere i Premier League, efter han denne sommer blev hentet til Manchester City fra Dortmund.

Den norske stjerne scorede onsdag aften sit andet hattrick i Premier League. Det betyder, at han nu har scoret i alt ni mål i blot fem kampe i denne sæson.

Det er derfor svært at komme udenom, at den kun 22-årige angriber har bevist, at det ikke kun er i den tyske Bundesliga, at han er i stand til at score mål i massevis.

At han er kommet så godt fra i den bedste engelske række, er naturligvis noget, der har ført til ros - og har endda fået ros fra nogle af de største navne i Premier Leagues historie.

En af dem, der har rost den norske angriber, er Premier League-legenden Michael Owen, der har spillet for bl.a. Liverpool, Newcastle United og Manchester United.

"Jeg gentager: Denne gut kommer til at slå stort set alle målscorerekorder, der er. Han er for stor, for hurtig, klinisk foran mål, og han spiller på et hold, der skaber snesevis af chancer. Alt, han skal gøre, er at holde sig i form," skriver Michael Owen på sin Twitter.

Nordmanden kan desuden bryste sig af at være den første spiller i Premier Leagues historie, der har scoret ni mål i sine fem første kampe.