Lionel Messi er på vej til denne europæiske storklub

Af: Jesper Bengtson

|

19/05/2024 15:34

Fodbold
Foto: Ibrahim Ezzat/Anadolu Agency via Getty Images
Lionel Messi er på vej væk fra Inter Miami, lyder det.

Mest læste i dag

Lionel Messi betragtes som en af de allerbedste fodboldspillere, der nogensinde har sat sine ben på vores jord.

Selvom han er ved at være oppe i årene, så hersker der ikke nogen tvivl om, at han stadig kan noget helt magisk med kuglen, som gør, at han er guld værd for stort set ethvert hold.

Lige nu spiller han i Inter Miami, men rygterne går på, at en europæisk storklub inden længe får selskab af den lille troldmand.

Sagen er nemlig den, at den argentinske legende angiveligt overvejer en tilbagevenden til Barcelona, hvor han tidligere har haft stor succes. Den catalanske journalist Guillem Balague, som også er forfatter til Messis biografi, afslørede dette i et interview med El Nacional de Catalunya.

Sådan skriver mediet TNT Sports.

Selvom Messi nyder tiden i USA, hvor han senest bidrog til en 3-1 sejr over Nashville, er der spekulationer om, at han måske vender tilbage til Barcelona.

"Messi vil vende tilbage til Barcelona. Det er, hvad han har sagt. Der vil komme en tid, hvor veje vil krydse igen", siger journalisten og fortsætter:

"I øjeblikket har han det sjovt i Inter Miami, men der kommer et tidspunkt, hvor han skal hjem. Og for ham tror jeg, det er Barcelona", lyder meldingen, der sidenhen har trukket overskrifter.

Mens Messi fortsat forbereder sig til Copa America med det argentinske landshold, er det usikkert, om det bliver hans farvel til landsholdet.

Hans kontrakt med Inter Miami løber til udgangen af 2025, og selvom han vil være næsten 39 år, når kontrakten udløber, er en tilbagevenden til Barcelona ikke udelukket.

Det antydes, at en eventuel tilbagevenden til Barcelona kunne indebære en anden rolle end som spiller; måske i en funktion uden for banen.