Lionel Messi forærer vild gave til landholdskammerater

Af: Nicolai Busekist

|

04/03/2023 07:58

Mest læste i dag

Lionel Messi har valgt at forkæle sine holdkammerater på det argentinske landshold med en vild gave, efter deres triumf ved VM i Qatar.

En pokal, som Lionel Messi har brugt store dele af sin karriere på at jagte, er VM-pokalen. Denne pokal endte han med at vinde, da han og det argentinske landshold vandt VM i Qatar.

Tilsyneladende medførte det, at han besluttede sig for at være gavmild over for sine holdkammerater, efter at de var blevet hædret i Qatar.

Som en gave til sine mange holdkammerater, har Messi efter VM valgt at købe en guldbelagt iPhone 14 til både spillere og dele af staben på landsholdet.

I alt har han købt 35 stk. iPhone 14, der er blevet belagt med guld, som han derefter har foræret væk. Det skriver det spanske medie Marca.

Og det har bestemt ikke været en billig fornøjelse for den argentinske stjerne, da det har kostet ham i omegnen af 1,75 mio. kr. Med den løn, han får i PSG, er det dog blot et lille greb i lommen for ham.

Ikke nok med, at de telefoner, som han har valgt at forære til det argentinske hold og stab, er blevet belagt med guld, så er hver enkelt spillers navn og nummer også blevet indgraveret på bagsiden.

Ligeledes er der også blevet gjort plads til det argentinske fodboldforbunds logo, ligesom Messi har bedt om, at der er blevet indgraveret 'Verdensmestre 2022' i guldet.

Idesign Gold er firmaet, der har fået lov til at stå for at levere de 35 telefoner til Messi og hans holdkammerater.

Direktøren i dette firma, Benjamin Lyon, har på det sociale medie Instagram skrevet, at det var 'en ære' at levere disse telefoner til Messi, som derefter har kunnet give dem videre.