Lionel Messi når vild milepæl

Af: Nicolai Busekist

|

30/03/2023 07:58

Mest læste i dag

Lionel Messi er slet ikke færdig med at præstere på den store scene. Det viste han natten til onsdag i en kamp mod Curaçao.

35-årige Lionel Messi skulle kun bruge 17 minutter på at score tre mål i en kamp mod Curaçao. Det var nok til at bringe ham op på 100 mål i landsholdstrøjen.

Natten til onsdag scorede han sit mål nr. 100 for Argentina, da de spillede mod Curaçao, der en lille caribisk nation Curaçao. Der var dog ikke tale om en officiel kamp, men derimod en venskabskamp.

Til trods for, at den argentinske stjerne fik sendt tre bolde i nettet i løbet af 17 minutter, gik der alligevel 20 minutter, før der blev åbnet for målscoren.

Men derfra gik det stærkt, for knap et kvarter efter, fik PSG-stjernen gjort det til 3-0. Kort tid derefter fuldførte han sit hattrick, da han sendte en bold i nettet til 5-0.

Messi var bestemt ikke den eneste spiller, der scorede i kampen, der blev spillet natten til onsdag. Både Nicolás González, Enzo Fernández, Ángel Di María og Gonzalo Montiel scorede nemlig også.

Efter de tre mål i den seneste kamp, kan Messi nu juble over at have scoret 100 mål for det argentinske landshold. Hans første mål blev scoret i en kamp mod Kroatien tilbage i marts 2006.

Hans seneste mål har dog ikke ændret på listen over de mest scorende spillere for et landshold. 1. pladsen på denne liste indtages af Cristiano Ronaldo, mens 2. pladsen indtages af iransk Ali Daei.