Lionel Messi nærmer sig vild rekord

Af: Nicolai Busekist

|

18/08/2023 06:06

Mest læste i dag

Lionel Messi har for længst slået fast, at han er en af historiens største fodboldspillere. Nu kan snart slå dette fast endnu engang.

Hvis Lionel Messi formår at hjælpe Inter Miami med at vinde Leagues Cup-trofæet natten til søndag, vil han for alvor cementere, at han er en af historiens bedste spillere.

Ifølge den spanske avis Marca vil det nemlig betyde, at han kan blive den spiller i historien, der har vundet fleste titler.

I skrivende stund er det hans tidligere holdkammerat i FC Barcelona, Dani Alves, der er indehaver af denne titel. Gennem karrieren er det blevet til 44 titler for den brasilianske stjerne.

I weekenden tørner Inter Miami sammen med Nashville SC i finalen i Leagues Cup. Hvis Messi og co. formår at vinde denne kamp, vil det betyde, at han tangerer Alves' rekord.

Tidligere på sommeren valgte Messi at sætte et sidste punktum for sin tid i europæisk fodbold. Her udløb hans kontrakt med PSG, hvor han valgte ikke at fortsætte. I stedet er han skifte til Inter Miami i MLS.

Efter sit skifte til klubben, der er delvist ejet af David Beckham, har han spillet seks kampe. På trods af, at han ikke har været i klubben i lang tid, har han allerede leveret flotte resultater.

Blandt andet står den argentinske stjerne noteret for at have leveret et mål hver 53. minut. Desuden har han scoret ni mål, hvilket er nok til at gøre ham til den tredjemest scorende spiller i klubbens historie.

Han har også formået at løfte niveauet for hele holdet, der i weekenden kan se frem til at spille finale i Leagues Cup. Pladsen i finalen sikrede de sig, da de vandt over Mikael Uhres Philadelphia Union i semifinalen natten til onsdag dansk tid.

Det er første gang, at Miami har spillet sig frem til finalen i Leagues Cup. Ender et med en sejr, vil det ligeledes være det første trofæ i klubbens historie.