Lionel Messi slår vild Pelé-rekord

Af: Nicolai Busekist

|

27/10/2022 09:56

Mest læste i dag

Den argentinske stjerne kan nu skrive endnu en rekord på sit CV. Og denne gang er der tale om en rekord, han har snuppet fra Pelé.

Lionel Messi kan nu bryste sig af at være indehaver af rekorden for flest mål og oplæg nogensinde, efter at have væltet Pelé af pinden som rekordindehaver.

Den argentinske stjerne viste sig fra sin bedste side, da PSG vandt 7-2 over Maccabi Haifa i Champions League tirsdag aften.

Den 35-årige stjerne stod ikke blot for at score to mål på egen hånd. Han lagde nemlig også op til to mål. Derfor spillede han også en stor rolle i at sikre dem yderligere avancement.

Det faktum, at han sikrede sig i alt to mål og to oplæg tirsdag aften, var nok til at bringe ham op på i alt 1.127 målbidrag i løbet af sin imponerende karriere.

Ifølge OneFootball er det nok til at snuppe rekorden fra Pelé, der var involveret i 1.126 mål i løbet af sin karriere.

Messi har scoret hovedparten af sin mål for FC Barcelona, hvor han har scoret 672 mål. Hertil har han scoret 90 mål for det argentinske landshold og 22 mål for PSG.

Derudover har han også bidraget med et hav af oplæg, hvilket sender hans samlede målbidrag op på i alt 1.127 stk.

Der har længe været sået tvivl om en del af de mål, der er blevet scoret af Pelé, da flere af dem siges at være blevet scoret i venskabskampe.

Ikke desto mindre kan Lionel Messi nu bryste sig af at have overgået Pelé, og derfor er han nu den fodboldspiller i historien, der har bidraget med flest mål.