Liverpool-profil melder ud: Jeg vil væk

Af: Nicolai Busekist

|

19/03/2022 17:23

Mest læste i dag

Liverpool-stjernen, der ellers er elsket af Liverpools fans, vil væk fra klubben til sommer. 

Liverpool-angriberen Divock Origi har ifølge Football365 informeret Premier League-klubben om, at han ønsker at forlade Liverpool i sommerens transfervindue.

Ankomsten og den fremragende start på tilværelsen i Premier League for Luis Diaz, har skubbet Liverpool i den rigtige retning i denne sæson. 

Jürgen Klopp har nu en overflod af angribere at vælge imellem, og colombianerens ankomst har tvunget Origi længere ned i hierarkiet på Anfield.

Den belgiske landsholdsspiller har formået at score fem mål og levere to assists i sine 14 kampe i alle turneringer i denne sæson.

Divock Origi er også højt respekteret blandt Liverpool-tilhængere, efter at han scorede i Champions League-finalen 2018/19 mod Tottenham, og de utallige vigtige mål i slutminutterne af kampe, der hjalp dem på vej mod deres første Premier League-titel. 

Origi har dog et ønske om at forlade klubben og finde mere spilletid et andet sted. Det forventes, at Liverpool vil give ham det grønne lys til at forlade Anfield til sommer, og vil lytte til tilbud på den belgiske angriber. 

Den 26-årige har stadig en kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2024 med en option på endnu et år med i kontrakten. Det ser dog ud til, at det lakker mod enden for belgieren i Liverpool.