Mæhle sender tak til Schmeichel

Af: Nicolai Busekist

|

13/11/2021 10:23

Mest læste i dag

Joakim Mæhle scorede igen i fredag aftens opgør mod Færøerne, og nu sender han en tak til Kasper Schmeichel.

Det er nærmest blev til en selvfølge, at Joakim Mæhles navn er at finde på måltavlen, når Danmark spiller landskamp.

Fredag aften så dog i lang tid ud til at være en målløs kamp for den løbestærke nordjyde. Sådan skulle det ikke ende, og han fik alligevel til sit navn på måltavlen.

Flere minutter inde i kampens overtid besluttede han at tage et stærkt løb over banen, inden fik lagt bolden i en blød bue over målmanden i det færøske mål.

Efter kampen fortalte Joakim Mæhle, at det var et mål, som han selv var rigtig godt tilfreds med.

"Det var dejligt at slutte af med en god oplevelse, og det er selvfølgelig et mål, jeg er ganske godt tilfreds med. Jeg kom ikke igennem så mange gange, som jeg er vant til, men jeg blev ved til det sidste, og med det gåpåmod skulle det nok komme sidst i kampen," siger Joakim Mæhle ifølge TV 2 Sport.

Mæhle mener dog, at han ikke er den eneste, der fortjener at få kredit for det nydelige mål, han scorede dybt inde i overtiden fredag aften.

På pressemødet efter fredagens kamp udtalte den 24-årige Joakim Mæhle, at han var blevet inspireret af en udmelding fra Kasper Schmeichel.

"Vi skal også give lidt kredit til Schmeichel. Han kaldte i pausen, at vi skulle kigge på keeperen, der stod langt ude. Ham skal vi også give noget kredit. Det var dejligt at sende tilskuerne hjem med en god oplevelse," fortæller han.

Fredagens mål betyder, at den danske højreback nu kan bryste sig af at have scoret otte mål for det danske landshold. I alt har han spillet 22 landskampe.