Manchester United-stjerne involveret i bilulykke

Af: Nicolai Busekist

|

10/01/2023 07:55

Mest læste i dag

Den kendte Manchester United-spiller har været involveret i en bilulykke, som han heldigvis slap uskadt fra.

Manchester United-stjernen Antony fik sig en skrækkelig oplevelse nytårsaften, da han på en britisk motorvej kørte galt i sin bil.

Den brasilianske stjerne, der blev hentet til klubben fra Ajax sidste sommer, kørte galt i forbindelse med et vejarbejde på motorvejen, efter at have spillet med i kampen mod Wolves.

Politiet blev tilkaldt til stedet på motorvejen M56, der befinder sig nær hans hjem i Hale, Greater Manchester, hvor han blev testet for spirituskørsel.

Han bestod, hvorfor der ikke var tale om en politisag. Til gengæld var hans BMW X6 til omtrent 100.000 pund ikke i lige så god stand, som da han forlod sit hjem tidligere på dagen.

Ifølge The Sun var den 22-årige brasilianske Antony meget rystet, efter at have været involveret i bilulykken.

Det var også af denne grund, at United-træner Erik ten Hag valgte at udelade ham fra truppen til sidste uges kamp mod Bournemouth i Premier League, som De Røde Djævle endte med at vinde med 3-0.

Fredag i sidste uge var han dog tilbage i aktion, da han var en del af truppen, der spillede mod Everton i FA Cup, hvor han endda bidrog med et mål.

Forud for kampen mod Everton, dukkede han da heller ikke op i sin BMW X6. Derimod havde han sat sig bag rattet i en Lamborghini Aventador, der har en pris på omtrent 300.000 pund.

Efter kampen udtalte han sig om ulykken, hvor han sagde, at han fik 'et chok'.

"Det var mørkt og vådt, og han lavede en fejlvurdering. Han var rystet, men heldigvis var ingen andre involveret, og han kom ikke til skade," lød det fra en kilde tæt på Antony ifølge The Sun.