Manchester United vil betale frikøbsklausul for 'den næste Cristiano Ronaldo'

05/07/2023 07:31

|

Nicolai Busekist

Foto: Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images

Mest læste i dag

Manchester United har et stort ønske om at styrke offensiven denne sommer. Det har fået dem til at kigge i retning af Benfica.

Det er endnu ikke blevet til det store på indkøbsfronten for Manchester United, der skulle være ivrige efter at hente en ny offensiv profil til klubben denne sommer.

Nu lyder det dog, at de skulle nærme sig deres første køb for denne sæson. Benfica-præsident Rui Costa har nemlig hævdet, at den engelske klub er villige til at betale frikøbsklausul for, hvad han kalder 'den næste Cristiano Ronaldo'

Det skriver mediet Joe.co.uk.

Her er der tale om den portugisiske profil Gonçalo Ramos, der har været kædet sammen med Manchester United det seneste år. Han fik især skabt opmærksomhed om sig selv under VM, hvor han scorede et hattrick i sin første start for Portugal.

Manchester United er meget ivrige efter at hente en ny angriber. På nuværende tidspunkt har de kun Anthony Martial at trække på. Hollandske Wout Weghorst har været en mulighed, men han er blevet sendt retur til Burnley, efter sit lejeophold i klubben.

Både Harry Kane, Rasmus Højlund og Victor Osimhen er også blevet kædet sammen med klubben. Ifølge Costa er det Ramos, der ser ud til at være den mest sandsynlige kandidat for Old Trafford-klubben denne sommer.

Det portugisiske medie Correio da Manha har skrevet, at Benfica har afvist et bud på 50 millioner euro plus 10 millioner euro fra en unavngiven klub.

Klubben er åben for at sælge Ramos, men ønsker ikke at slippe ham for under 80 millioner euro. Ifølge Joe.co.uk har han en frikøbsklausul, der lyder på over 100 millioner euro.

Costa mener, at der er en god sandsynlighed for, at United vil betale hans frikøbsklausul. Derudover siges der også at være interesse fra Paris Saint-Germain.

Angriberen bidrog med 27 mål og 12 oplæg i sine 47 kampe på tværs af alle turneringer i sidste sæson.