Marcus Rashford langer ud efter medie: Det er komplet nonsens

Af: Nicolai Busekist

|

31/03/2023 09:57

Mest læste i dag

Marcus Rashford er kendt for at være en ung mand, der ikke har noget problem med at tage bladet fra munden.

Fodboldspillere må ofte finde sig i, at der bliver spredt rygter om dem i pressen. Det kan være rygter om, at de vil kræve en høj løn, at de er på vej til en ny klub, eller noget helt tredje.

For Marcus Rashford har der i de seneste dage været rygter om, at han skulle have stillet krav om at få en ugeløn på 4,2 mio. kr., for at skrive under på en ny kontrakt med Manchester United.

Historien kommer fra det britiske medie Daily Star, men nu har det vist sig, at der ikke er hold i historien, for den er nemlig blevet afvist af hovedpersonen selv.

Rashford ville ikke finde sig i, at der blev spredt løgne om ham, hvilket fik ham til tasterne. Det førte til, at han afviste historien i et opslag på det sociale medie Twitter.

"Bare lige før, at denne historie begynder at gå rundt. Så er det komplet nonsens. Klubben og jeg har været respektfulde over for hinanden, og sådan vil det forblive," skriver han, og fortsætter:

"Mit fokus er udelukkende på at slutte så godt som muligt i ligaen og at vinde trofæer."

Ifølge mediet The Athletic er det dog sandt, at han og De Røde Djævle er i forhandlinger om en ny kontrakt. Det skyldes, at hans nuværende kontrakt med klubben kun løber frem til juni 2024.