Mason Greenwood afviser: Det kommer aldrig til at ske

Af: Nicolai Busekist

|

30/04/2023 09:58

Mest læste i dag

Mason Greenwood har slået fast, at det ikke kommer til at ske, at han kommer til at spille for Manchester United igen.

Den 21-årige Mason Greenwood havde regnet med, at han kunne vende tilbage til truppen i Manchester United, efter alle anklager mod ham blev droppet i februar.

Sådan er det dog ikke gået for den unge angriber. Det skyldes primært, at der har været modstand fra klubbens kvindehold og fra kærester til flere af United-spillerne.

Efter alle anklager blev droppet, meldte klubben ud, at de ville udføre deres egen undersøgelse. Det har de hidtil brugt 12 uger på, men den engelske angriber er ikke ét eneste skridt tættere på at få spilletid.

Greenwood, der ikke har været i aktion i mere end 15 måneder, er derfor indstillet på, at han ikke kommer til at fortsætte sin karriere på Old Trafford. Det skriver The Sun.

Den britiske avis har talt med en kilde tæt på den unge angriber, som har hørt fra Greenwood selv, at han har opgivet at blive integreret i truppen hos United.

"Mason tror selv, at han er færdig i United," lød det fra kilden til The Sun.

"Han sidder bare derhjemme og triller tommelfingre, og han er meget frustreret. Han vil gerne spille fodbold igen, men han ved godt, at hans situation er meget kompliceret, og at det er hans egen skyld."

"Han er fast besluttet på at skulle fodbold igen, men han tror ikke, at han kommer til at trække en United-trøje over hovedet igen."

Greenwood blev anholdt i januar 2022, efter en kvinde delte billeder og lydoptagelser, der angiveligt dokumenterede, at han havde udsat hende for vold og seksuelt misbrug.

Tidligere i år blev alle anklager droppet, da sagens vidner besluttede at trække sig. Derfor er det ikke længere en politisag.

Alligevel er der intet, der tyder på, at han er på vej tilbage til United. Der er nemlig både modstand fra Uniteds kvindehold, flere herrespilleres kærester samt klubbens sponsorer.