Mauricio Pochettino droppes: Han skal afløse ham

Af: Nicolai Busekist

|

13/06/2022 08:00

Mest læste i dag

Mauricio Pochettino nået til enighed med PSG om at ophæve hans kontrakt, efter en række samtaler mellem ham og klubbens ledelsen i sidste uge.

Den tidligere Tottenham-træner har nu tilbragt omtrent 18 måneder i den franske hovedstad, men tingene er ikke gået, som man havde regnet med på Parc des Princes.

Først og fremmest har den franske storklub ikke opnået den succes i Champions League, som man længe har stilet efter. Derudover mistede man også ligatitlen til Lille tilbage i 2021.

I den netop overståede sæson sagde PSG farvel til Champions League i kvartfinalen, hvor de blev slået af Real Madrid, selvom de faktisk var i front med to mål med relativt kort tid tilbage af kampen.

Pochettinos kontrakt stod egentlig til at udløbe i 2023, men ifølge Metro er der nu opnået enighed mellem ham og klubben, hvilket betyder, at han trækker sig som træner i den franske klub.

Sidste sommer afviste han interesse fra både Real Madrid og Tottenham, da han i stedet valgte at blive i PSG. Derudover har der også været samtaler med Manchester United, men her endte man med at vælge Erik ten Hag.

Der er en klar forventning om, at det nu vil være Zinedine Zidane, der kommer til at tage over i den franske hovedstad. Den tidligere Real Madrid-spiller skulle desuden spille en stor rolle i at bevare Kylian Mbappés glæde i klubben.

Pochettinos exit fra klubben følger efter Leonardos exit i sidste uge, hvilket vidner om, at Paris Saint-Germain er i gang med at gøre klar til en ny sæson.