Medie: Derfor ser det sort ud for Simon Kjær

Af: Emil Martesen

|

11/09/2023 15:41

Fodbold
Foto: Ulrik Pedersen/Getty Images
Foto: Ulrik Pedersen/Getty Images
Det ser sort ud for Simon Kjær, men ...

Mest læste i dag

Da der blev taget hul på søndagens opgør mod Finland, hvor Danmark sikrede sig en snæver 1-0 sejr, blev fodboldfans vidne til en markant ændring i holdets startopstilling.

Anfører Simon Kjær, en stamspiller og lederfigur på det danske landshold, måtte overraskende se størstedelen af kampen fra bænken. En beslutning, der ene og alene er truffet af landstræner Kasper Hjulmand.

Dette skridt markerer begyndelsen på en ny æra, hvor de noget yngre og markante profiler som Andreas Christensen og Joachim Andersen står foran Simon Kjær i køen.

"Der er to (Andreas Christensen og Joachim Andersen, red.), der er markant bedre end ham. Det er starten på slutningen af Simon Kjær-æraen. Han skal nok få den landskampsrekord, men til sommer til EM starter han ikke inde i nogen kampe. Det er mit bud", lyder det fra Lasse Vøge i podcasten 'Transfervinduet - Ugens Rapport' på B.T.

Men dette behøver nødvendigvis ikke at være en dårlig ting.

Den 34-årige forsvarsspiller står inden længe ansigt til ansigt med en ny og vigtig rolle som mentor og leder uden for banen, hvor han kan bidrage til at opretholde holdets momentum og moral.

Jonas Dalgård understreger i samme ombæring, at Simon Kjær fortsat vil være en vigtig del af holdet som en lederfigur.