Real Madrid udser sig overraskende alternativ til Kylian Mbappé

Af: Nicolai Busekist

|

11/09/2023 06:51

Real Madrid har længe haft et godt øje til Kylian Mbappé, men har nu udset sig et alternativ.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Real Madrid i lang tid har jagtet Kylian Mbappé. Derfor har det også virket nærmest uundgåeligt, at den franske stjerne én dag ville ende i den spanske storklub.

Mbappé har kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt i Paris Saint-Germain. Det skyldes, at han fortsat holder fast i, at han ikke er villig til at sætte sin underskrift på en kontraktforlængelse.

Den 24-årige profil blev hentet til PSG i 2017, hvor de betalte 180 millioner euro for ham. Siden da er det blevet til 217 mål i 263 kampe for den unge stjerne.

Derudover har han også været med til at vinde både VM og UEFA Nations League med det franske landshold, hvor han bestemt også har gjort sig gældende. Her har han nemlig bidraget med 40 mål i 71 kampe.

I løbet af sommeren har Mbappés fremtid været et varmt emne, da han blandt andet blev rygtet til Saudi-Arabien. Klubben Al-Hilal tilbudte ham en absurd kontrakt, der ville have gjort ham til den bedst betalte atlet i verden. Dette valgte han dog at afvise.

Real Madrid blev også nævnt som en destination denne sommer, men det blev ikke en realitet. I stedet besluttede den spanske storklub sig for at bruge 103 millioner euro på at hente Jude Bellingham i Borussia Dortmund.

Skriver Mbappé ikke under på en ny kontrakt med PSG, er der en stor chance for, at han skifter til Madrid på en fri transfer.

Alligevel betragter man det ikke som en sikker løsning i Mbappé, da han før har afvist et skifte til fordel for en ny kontrakt i Paris. Derfor har de valgt at undersøge markedet for alternative løsninger.

Ifølge Fichajes har dette fået dem til at kigge i retning af Manchester City. Og det er ikke Erling Haaland, de har udset sig, men derimod Julian Alvarez.

Alvarez har scoret 19 mål i 55 kampe for City, og var i sidste sæson med til at vinde en treble. Hans spilletid er dog begrænset, da han befinder sig under norske Haaland i hierarkiet.

Det kan derfor ikke afvises, at han er åben for skiftet til Madrid, hvis han vil have mere spilletid. Én ting er dog sikkert, og det er, at City næppe slipper ham billigt.