Medie: Engelsk storklub vil hente Harry Maguire i januar

20/09/2023 08:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images
Hele sommeren har Harry Maguire været rygtet væk fra Manchester United, men han befinder sig fortsat i den engelske klub.

Mest læste i dag

Der har været stor mystik og mange spekulationer omkring Harry Maguires fremtid denne sommer. Den engelske forsvarer har været kædet sammen med et skifte væk fra Manchester United, men befinder sig fortsat i klubben.

Maguire blev blandt andet kædet sammen med West Ham, som angiveligt havde indgået en aftale med United. Denne aftale ville den 30-årige forsvarer ikke være en del af, hvorfor skiftet kollapsede.

Det er dog ikke ensbetydende med, at han har en lang fremtid foran sig på Old Trafford. Tværtimod er der allerede forlydender om, at han forlader klubben i januars transfervindue.

Selvom han kan blive nødt til at søge væk fra Ten Hag og co., hvis han vil have mere spilletid, ser det ikke ud til, at han behøver at forlade Premier League.

Ifølge det spanske medie Fichajes skulle der nemlig være interesse fra Tottenham, som er åbne for at hente ham i starten af det nye år.

Det kan potentielt vise sig at være et fornuftigt skifte for den erfarne forsvarsspiller, da han får mulighed for at genstarte karrieren i London-klubben.

I løbet af sommeren var der meldinger om, at han var åben for at forlade United, men kun til fordel for en anden topklub. Om han betragter Tottenham som en topklub, er naturligvis svært at sige.

Inden et sådant skifte kan blive en realitet, kræver det selvfølgelig, at alle parter bliver enige om det økonomiske aspekt.

Denne del af skiftet kan vise sig at blive vanskeligt, da Maguire får en hæderlig løn på Old Trafford. Denne har han næppe lyst til at give afkald på, hvorfor det ikke er usandsynligt, at han vil kræve, at Tottenham matcher den.

Har Spurs ikke interesse i dette, kan handlen falde til jorden, inden der for alvor er taget hul på forhandlingerne.