Medie: Flere spillere sætter spørgsmålstegn ved Rasmus Højlund

05/12/2023 19:51

|

Jesper Bengtson

Foto: Michael Steele/Getty Images Foto: Shutterstock
Erik ten Hags indkøb har ét særligt fællestræk.

Mest læste i dag

For ikke længere siden skrev Sky Sports, at halvdelen af Manchester Uniteds spillere tvivler på, om manager Erik ten Hag er den rette leder for klubben, men det har den hollandske hovedperson sidenhen afvist.

Nu deler lokalmediet Manchester Evening News yderligere kritiske detaljer om, hvad der sker bag storklubbens lukkede døren, og her er fokus blandt andet rettet mod den danske angriber Rasmus Højlund.

Sådan skriver B.T.

Mediet, der har dækket klubben tæt, blev i dag nægtet adgang til et pressemøde, og her lød begrundelsen på, at det skyldtes, at mediet ikke kontaktede klubben forud for deres historier.

Lokalmediet har skrevet, at flere af holdets spillere stiller spørgsmålstegn ved Erik ten Hags indkøb, især angående offensive spillere som Rasmus Højlund, Wout Weghorst, Mason Mount og Antony.

Fælles for disse spillere er, at de har haft begrænset succes på målfronten i Premier League, hvor klubben i øjeblikket befinder sig på en beskeden syvendeplads efter 14 kampe.

Rasmus Højlund, der dog har imponeret i Champions League, har ikke formået at score i Premier League i ti kampe.

På tirsdagens pressemøde afviste Erik ten Hag dog igen de nævnte problemer:

»Historier i medierne om spillere er ikke sande. Der er intet kaos i omklædningsrummet. På hvert hold er der altid spillere, der ikke spiller eller spiller mindre, som er mindre glade. I nogle tilfælde har du brug for det, de må vente på deres chance. Men nej, der er ingen problemer."