Medie: Jay-Z vil købe Premier League-klub

Af: Nicolai Busekist

|

02/08/2023 06:14

Mest læste i dag

Rapper Jay-Z kan være den næste kendis, der investerer sine penge i en sportsklub. Han skulle være interesseret i at byde på Tottenham.

Tottenham står i en situation, hvor der måske skal findes en ny ejer. Bliver det en realitet, behøver de ikke at lede i lang tid. Det har nemlig vækket interesse hos Jay-Z, der ønsker at byde på den engelske klub.

Det skriver mediet Daily Express.

86-årige Joe Lewis er den nuværende ejer af Premier League-klubben. Det kan dog snart være fortid, da han er havnet i lidt af en kattepine i USA. Her er rigmanden blevet sigtet for insiderhandel og svindel med værdipapirer.

Skulle det ske, at han bliver dømt i denne sag, kan det betyde, at han bliver nødt til at sælge klubben. Derfor er det ikke umuligt, at den London-klubben i nærmeste fremtid kan få en ny ejer.

Ifølge Daily Express er Jay-Z blandt dem, der står klar til at overtage klubben, hvis Lewis enten beslutter eller bliver tvunget til at sælge ud af sine aktier.

Mediet skriver, at han ikke er alene om at ville byde på klubben. Derimod har han samlet en gruppe investorer, der længe har været på udkig efter en engelsk fodboldklub, som de kan sætte kløerne i.

Hvis han og de øvrige investorer, ender med at gå videre med købet, skal de finde omtrent 2,8 milliarder dollars. Det er nemlig, hvad den engelske klub er blevet prissat til. Dette svarer til lidt over 19 milliarder kroner.

Inden Jay-Z og co. gør mere i denne sag, vil de vente på at se udfaldet af Lewis' sag i USA. Hvis han bliver dømt, skulle de være klar til straks at afgive et bud på klubben.

Det er ikke første gang, at den kendte rapper forsøge sig med en investering i sportens verden.

TIdligere har han ejet en lille andel af NBA-holdet Brooklyn Nets. Desuden har der også været rygter om, at han skulle være åben for at investere i Arsenal. Dette er dog ikke blevet til noget, og nu har han i stedet rettet fokus mod London-rivalerne.