Medie: Lionel Messi får selskab af tidligere Barcelona-holdkammerat i Miami

07/12/2023 13:26

|

Nicolai Busekist

Foto: Mega Briggs/Getty Images
Lionel Messi kan få selskab af endnu en tidligere Barcelona-spiller i Inter Miami.

Mest læste i dag

Lionel Messi har allerede fået selskab af flere tidligere Barcelona-spillere i Inter Miami. Denne sommer havde David Beckham og co. ikke blot succes med at lande en aftale med Messi. Det lykkedes dem også at hente både Sergio Busquets og Jordi Alba.

Og nu lyder det, at endnu en tidligere Barcelona-spiller er på vej til den amerikanske klub. Og det er endda en spiller, som Messi har et rigtig godt forhold til.

Mediet The Athletic melder, at Messi snart kan få selskab af sin tidligere angrebsmakker Luis Suarez.

Det kan komme som en overraskelse, da der på det seneste har været meldinger om, at et karrierestop skulle nærme sig for Suarez. Det skyldes, at han for nylig har udtalt sig om, at han både tager piller og sprøjter forud for sine kampe.

Men der har dog også været rygter om, at han endnu ikke er helt klar til at stoppe sin karriere. Derimod skulle han faktisk være ivrig efter at få lov til at spille sammen med Messi igen. Og efter alt at dømme, får han muligheden for at gøre netop dette.

The Athletic melder nemlig, at der løbende har været dialog mellem Suarez og Miami. Dette har nu medført, at de er blevet enige om en aftale, som han også har sat sin krusedulle på. Derfor er der en klar forventning om, at han i nærmeste fremtid præsenteres som ny spiller i Miami.

Her kan han se frem til at spille sammen med Messi i den offensive del af banen. Ikke nok med det, så bliver han naturligvis også genforenet med Alba og Busquets. De var begge to også på kontrakt i Barcelona, da Suarez spillede i den spanske klub.