Nicklas Bendtner med spørgsmål til Kasper Hjulmand: Hvordan vil du løse det?

07/12/2023 10:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images
Kasper Hjulmand skal næste år stå i spidsen for det danske landshold til EM i Tyskland.

Mest læste i dag

Danmark har ikke haft den store succes under EM-kvalifikationen. Ganske vist formåede de at sikre sig en 1.-plads i deres gruppe, men præstationerne var langt under niveau.

Det har ført til kritik af flere spillere, men bestemt også af træner Kasper Hjulmand. Derfor er der - uden tvivl - også noget at arbejde med, inden det er tid til at tage hul på EM-slutrunden i Tyskland næste år.

Her kommer det danske mandskab til at spille mod England, Slovenien og Serbien. Derfor er der tale om tre hold, som de i forvejen har kendskab til.

Ifølge Nicklas Bendtner kan Hjulmand dog stå med et problem på hånden, når han skal sætte sin formation til kampene. Den tidligere angriber mener nemlig, at han skal finde plads til både Jonas Wind og Rasmus Højlund i startopstillingen.

"Vores to angribere skal være klar, fordi ellers får jeg svært ved at se, hvordan vi skal strikke et mål sammen. Jeg har 5-6 stykker, som jeg i hvert fald ved, han starter med med stort set 1000 procents garanti"  siger Bendtner i podcasten Stolpe Ind ifølge PLBold.

I podcasten siger han også, at han er i tvivl om resten af Hjulmands startopstilling. Til gengæld føler han sig overbevist om, at det er vigtigt at finde plads til både Wind og Højlund. Det kan dog blive svært for Hjulmand at opnå dette.

"Og så resten, der er jeg lidt i tvivl, hvordan han vælger. Eksempelvis oppe på midtbanen. Hvordan løser han problemet, når han godt ved, at vi både skal have Wind og Højlund til at spille?" spørger Bendtner.

Efter lodtrækningen udtalte Hjulmand, at det er afgørende, at komme godt fra start og vinde den første kamp mod Slovenien.