Medie: Premier League-kampe forventes aflyst

Af: Nicolai Busekist

|

09/09/2022 09:31

Mest læste i dag

Der er en klar forventning om, at Premier League-kampene ikke vil blive afviklet som planlagt denne weekend.

Ganske vist er der ikke et krav om, at de bliver aflyst. Til trods for dette, er der flere klubber, der forventer, at de ikke skal i aktion i denne weekend.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Grunden til, at der er en forventning om, at weekendens kampe vil blive aflyst er, at dronning Elizabeth gik bort torsdag aften.

Selvom det ikke er et krav, at de aflyser kampene, forventer flere af de engelske klub, at det kommer til at ske. Kampene bliver dog ikke aflyst helt - de vil blot blive spillet på et andet tidspunkt.

Samtlige sportslige begivenheder, der skulle have været afviklet i Storbritannien fredag, er allerede blevet aflyst. Det skete allerede torsdag aften.

Det betyder blandt andet, at alle hestevæddeløb er blevet aflyst. Det samme gør sig gældende for cykelløbet Tour of Britain, der er blevet aflyst helt, da de tre sidste etaper ikke vil blive kørt.

Golf-turneringen BMW PGA Championship er desuden også blevet sat på pause, ligesom flere rugbykampe er blevet aflyst. Fredagens to kampe i EFL er ligeledes blevet aflyst.

Der er endnu ikke meldt noget ud, men det forventes, at der omtrent middagstid vil blive truffet en beslutning om, hvorvidt man kommer til at spille weekendens kampe i Premier League.