Medier: Han bliver ny træner i Chelsea

Af: Nicolai Busekist

|

15/05/2023 07:58

Mest læste i dag

Chelsea har endelig fundet den mand, der skal køre klubben tilbage til tidligere højder.

Denne sæson har bestemt ikke være god for Chelsea. Det har ført til, at den engelske klub er på udkig efter en ny træner. Og det har de nu fundet.

Ifølge medierne The Athletic og The Guardian bliver det Mauricio Pochettino, der tager over som cheftræner i London-klubben. Han starter dog først i jobbet efter denne sæson.

Pochettino, der har en fortid i både Tottenham og PSG, har længe stået uden job. Nu ser det dog ud til, at han snart er tilbage i trænersædet.

Chelsea har på det seneste været kædet sammen med flere potentielle trænere, efter at have fyret Graham Potter. For tiden er det klublegenden Frank Lampard, der har trænerposten, men det har han kun resten af sæsonen.

Ifølge The Guardian har Pochettino accepteret jobbet, men det sidste mangler at falde på plads. Det betyder også, at han endnu ikke har skrevet under på sin kontrakt med klubben.

Den argentinske træner bliver derfor manden, der skal genopbygge Chelsea i næste sæson. 

Her skal han blandt andet forberede sig på, at der ikke skal spilles europæisk fodbold. Det skyldes, at Chelsea i skrivende stund er nummer 11 i Premier League.

I deres seneste opgør, hvor de mødte Nottingham Forest, endte det også i en skuffelse. Her måtte Lampards tropper nemlig nøjes med 2-2 og et enkelt point.

Siden Lampard blev hentet ind til trænerposten resten af sæsonen, har Chelsea spillet otte kampe. I disse kampe er det kun blevet til fire point.