Melder ud om Messi: Her beslutter han sig

Af: Nicolai Busekist

|

05/06/2023 07:12

Mest læste i dag

Lionel Messi skal træffe en stor beslutning. Han skal finde ud af, hvad næste skridt i hans karriere skal være. 

Alt tyder på, at Lionel Messi er fortid i Paris Saint-Germain denne sommer. Derfor bliver der spekuleret i, hvor han vil være at finde i næste sæson. 

Den argentinske stjerne siges at have flere tilbud på hånden, men hidtil har han ikke udtalt sig om sin fremtid. Det vides derfor ikke, hvad han har gjort sig af tanker på dette punkt. 

Der har været spekuleret i, at han kan vende retur til FC Barcelona, hvor træner Xavi står klar til at tage imod ham med åbne arme. 

Det er dog ikke den eneste klub, han er blevet sat i forbindelse med. Der har også været rygter om, at han skulle have lukrative tilbud fra både Inter Miami i MLS og en klub i Saudi-Arabien. 

Nu har Barcelona-træner Xavi meldt ud, at Messi har planer om at træffe sin beslutning i denne uge. Det har han fortalt i et interview med den spanske avis Mundo Deportivo. 

"Han (Messi, red.) fortalte mig, at han vil træffe en beslutning i næste uge (denne uge, red.). Og nu er vi nødt til at lade ham være i fred," sagde den spanske træner. 

"Lige nu er der 200 forskellige hypoteser. Jeg tror, han har evnerne til at fortsætte på et højt niveau. Og hvis han kommer til Barca, som de fleste eller alle catalanere ønsker, især mig som træner, så er dørene vidt åbne." 

Xavi og Messi har et rigtig godt kendskab til hinanden, da de har været holdkammerater i hele 10 år. Derfor er Xavi også sikker på, at den argentinske stjerne vil passe godt ind i klubben. 

Lørdag aften spillede Lionel Messi sin sidste kamp for Paris Saint-Germain. Det blev dog ikke en mindeværdig kamp, da de franske mestre endte med at tabte 2-3 til Clermont på Parc des Princes.