Messi køber luksuriøs villa efter klubskifte: Se den her

Af: Nicolai Busekist

|

14/09/2023 06:57

I de seneste måneder har Lionel Messi været på jagt efter en ny bolig, da han er skiftet til Inter Miami.

Mest læste i dag

Efter at have ledt efter en ny bolig til sig selv og familien, er jagten endelig slut for Lionel Messi.

Den argentinske stjerne har nemlig sat sin underskrift på en 975 kvadratmeter stor villa, der ligger i området Fort Lauderdale nord for Miami.

Og det har ikke været en helt billig omgang, da han har måtte slippe 10,75 millioner dollars, hvilket svarer til omtrent 74,6 millioner kroner.

Det skriver flere medier, herunder The Miami Herald og Forbes.

"At Messi vælger at kalde Fort Lauderdale for sit hjem siger, at denne by tilbyder de bedste faciliteter for internationale superstjerner og alle, der ønsker at bo i et fantastisk område," siger Jenni Morejon, der er CEO for Fort Lauderdale Downtown Development Authority, til Miami Herald.

Messi har flere ting at glæde sig over ved sit nye hjem. Blandt andet kan han nyde en uforstyrret udsigt til vandet, ligesom der er fundet plads til en stor swimmingpool i haven.

Hertil byder den store villa på intet mindre end ni soveværelser og ni badeværelse. I garagen kommer han sandsynligvis heller ikke til at mangle plads, da der er plads til tre biler.

Ifølge CBS News kan han også glæde sig over, at han kun kommer til at have 15 minutter kørsel til Inter Miamis stadion. Derfor bliver det nemt for ham at komme frem og tilbage.

Messi forlod denne sommer PSG til fordel for et skifte til Inter Miami. Han har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025.

Den argentinske stjerne har fået stor succes efter sit skifte. Han har nemlig formået at score i sine seks første kampe for klubben. Dertil har han også allerede vundet sit første trofæ med klubben.

Og hvad der i bund og grund er vigtigst er, at det virker til, at han har fundet sig godt til rette i både klubben og byen. Derfor er der ikke nogen udsigt til, at han forlader den amerikanske by i den nærmeste fremtid.