Messi taler ud: 'Sværere end jeg forestillede mig'

25/06/2023 08:33

|

Nicolai Busekist

Foto: Ibrahim Ezzat/Anadolu Agency via Getty Images

Mest læste i dag

Lionel Messi har for første gang udtalt sig om, hvordan det var for ham at skifte til Paris Saint-Germain for to år siden. 

Lionel Messi havde indtil for to år siden tilbragt hele sin karriere i FC Barcelona. På grund af finansielle problemer i klubben, var han dog nødt til at forlade den. 

Det medførte, at han indgik en aftale med Paris Saint-Germain, hvor han har spillet de seneste to år. Det er dog slut inden længe, da han har skrevet under på en aftale med Inter Miami. 

I et nyt interview med BeIN Sports udtaler han sig om, hvordan det var for ham at skifte til og starte i en helt ny klub. Her gjorde han det klart, at det var hårdere for ham, end han havde regnet med. 

"(Det var, red.) sværere end jeg forestillede mig, selvom jeg kendte nogle mennesker i omklædningsrummet. Det var svært at tilpasse sig denne forandring," siger Messi

I samme interview er han også kommet ind på, hvordan hans forhold til klubbens fans udviklede sig i løbet af den tid, han tilbragte i klubben. 

I starten havde han et godt forhold til klubbens fans. Det ændrede sig dog med tiden, men det er han ikke ene om at have oplevet. Det samme har både Neymar og Mbappé nemlig også været ude for. 

"Flertallet behandlede mig godt i starten, men der var en splittelse med en betydelig del af den parisiske offentlighed. Det er deres måde at gøre tingene på," siger han. 

Hans kontrakt med PSG udløber om en uge. Når den udløber, pakker han sine ting og rejser over Atlanten. Her skal han spille for Inter Miami, der er delvist ejet af David Beckham. 

Forud for hans skifte til Inter Miami, har der været spekuleret meget i hans fremtid. Bl.a. har der været rygter om, at han kunne vende retur til FC Barcelona. Nu står det dog klart, at det ikke bliver en realitet.