Mikkel Damsgaard har været under kniven

Af: Nicolai Busekist

|

30/09/2023 06:51

Mikkel Damsgaard har på det seneste haft en del problemer med sit knæ, hvilket nu har medført, at han har været en tur under kniven.

Mest læste i dag

Den danske landsholdsstjerne Mikkel Damsgaard har været under kniven, da han er blevet opereret i sit ene knæ. Det er sket som et led i hans arbejde mod at gøre comeback på banen.

Sådan lyder det ifølge Ritzau fra Brentford-træner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

På det seneste er det ikke meget, man har set til Damsgaard i Premier League. Det er nemlig intet mindre end seks uger siden, at han senest fik spilletid i den bedste engelske række.

"Han var på besøg hos en knæspecialist her i løbet af ugen og fik foretaget en mindre operation," fortæller den danske træner.

Det er ikke første gang, at Damsgaard har været på operationsbordet med sit knæ. Det samme var han tilbage i 2021, men dengang var det et bakterieangreb, der gjorde, at han måtte under kniven.

Frank er meget positiv omkring operationen, da den giver god grund til at tro, at Damsgaard kan blive sine problemer helt kvit.

I samme ombæring fortæller han også, at der ikke er en tidshorisont for, hvornår den 23-årige dansker vender retur. Klubben vil se hans udvikling an, og ud fra dette foretage en vurdering af, hvornår han er klar til at vende retur til banen.

"De rensede knæet og forhåbentligt vil det hjælpe ham. Vi håber, at han snart er tilbage, men der er ingen tidshorisont. Vi må se, hvordan det hele arter sig, og hvor tæt han er på," siger Brentford-træneren.

I denne sæson er det kun blevet til spilletid i to kampe for Damsgaard i Brentford. I alt har han fået 50 minutter på banen, hvorfor hans skade bestemt har haft sine begrænsninger for ham i dette henseende.