Mikkel Damsgaard kaster millioner efter sommerhus

Af: Nicolai Busekist

|

16/05/2023 11:54

Mest læste i dag

Den danske landsholdsspiller har købt sig et sommerhus, hvor han kan nyde sine pauser fra Premier League-fodbolden.

Inden længe er Premier League-sæson overstået for denne gang. Når det sker, kan det meget vel være, at Mikkel Damsgaard har planer om at tilbringe lidt tid i Danmark.

Ifølge Ekstra Bladet har den danske Brentford-spiller nemlig skrevet under på købsaftalen på et sommerhus. For at blive ejer af dette sommerhus, har han været nødt til at trække 2,6 millioner kroner op af lommen.

Der er tale om et 105 kvadratmeter stort sommerhus, der blev opført i 2015. Sommerhuset ligger i rolige omgivelser uden for Jægerspris.

Den 22-årige kantspiller kan desuden nyde synet af Isefjorden, som der er direkte udsigten til fra sommerhuset.

Damsgaard har ikke blot fået selve sommerhuset med i handlen. På grunden er der også både orangeri, shelter, garage og skur. 

Skulle han få lyst til at sparke bolden lidt rundt, selvom han har ferie, vil der også være mulighed for dette. Af salgsannoncen fremgår det, at sommerhuset har en nydelig græsplæne, der er 'perfekt til boldspil og vandkampe i solen.'

Det er næppe helt tilfældigt, at det netop er i dette område, at den danske fodboldspiller har købt sommerhus.

Oprindeligt kommer han fra Jyllinge, hvorfor han ikke vil have langt til familien og sin hjemby.

Efter at have fået sit store gennembrud hos italienske Sampdoria, tog Damsgaard sidste år et nyt skridt. Her skrev han kontrakt med Brentford, og har siden da tørnet ud i Premier League.

I denne sæson er det blevet til 26 optrædener, hvoraf 23 af disse var i Premier League. Han har endnu ikke scoret sit første mål for den engelske klub.