Milliardær vil købe Tottenham: Så meget er han klar til at betale

16/02/2023 09:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Mest læste i dag

Den iransk-amerikanske Jahm Najafi siges at være klar til at købe Tottenham for et stort milliardbeløb.

Flere Premier League-klubber kan være på nippet til at blive solgt. Både Liverpool og Manchester United siges at kunne få nye ejere.

Nu lyder det, at også Tottenham er havnet i sigtekornet hos en potentiel køber. Konkret skulle der være tale om den iransk-amerikanske milliardær Jahm Najafi.

Både Financial Times og Reuters skriver, at Najafi, der står i spidsen for investorgruppen MSP Sports Capital, klar med et stort bud på den engelske klub.

De to medier melder, at han skulle være indstillet på at betale, hvad der svarer til 26 milliarder kroner for at få fingrene i Premier League-klubben.

Han kommer dog ikke med alle pengene selv, da MSP Sports Capital ifølge Financial Times arbejder med et konsortium af flere investorer.

Mediet skriver også, at MSP Sports Capital inden for de kommende uger vil fremsætte buddet for Joe Lewis, der leder investeringsfirma Enic Group, som ejer klubben, samt klubformand Daniel Levy.

70% af beløbet vil MSP Sports Capital selv bringe til bordet, mens resten vil blive leveret af 'økonomiske kræfter', som primært vil komme fra Abu Dhabi, lyder det fra Financial Times.

MSP Sports Capital har i forvejen lavet flere større investeringer inden for sportens verden, da de er medejere af bl.a. McLarens Formel 1-hold samt en række mindre fodboldklubber.