Nej tak til salat: Det spiste Messi efter en kamp

02/12/2023 16:38

|

Henrik Rothenbücher

Photo: Getty / Instagram
Man behøver ikke spise mager kylling og en god salat, hvis man hedder Lionel Messi. Hvert fald ikke hver gang.

Mest læste i dag

Den helt rette kost er vigtig, hvis man gerne vil kunne præstere på allerhøjeste niveau, når det gælder sport.

Derfor må man også formode, at hvis man vil være verdens bedste fodboldspiller, så er det fuldkommen udelukket at indtage junkfood.

Det viser sig dog alligevel, at selvom man hedder Lionel Messi, så man kan sagtens tillade sig at kredse lidt ekstra for sine smagsløg, og så er det tilladt at skifte salaten ud med en god pizza.

Mediet SportsBible har fået en lækket liste med måltider, som Barcelona-stjernerne fik efter en afviklet kampe. Ønsker som var meget specifikke, og hver spiller kunne anmode om lige præcis det, de gerne ville have.

Listen viser således hvad spillere som Ter Stegen, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Suárez, Neymar og ikke mindst Messi ønskede at spise efter 90 minutters fodboldkamp.

Mens målmanden Marc Andre Ter Stegen gerne ville mæske sig i sushi og en nutella sandwich, så nøjedes Rakitic med en omgang sushi og frugt.

Iniesta ville gerne have sig en ost og skinke pizza, mens han ved siden af skulle have en sandwich med pølse.

Xavi anmodede om at få et kyllingebryst og en pizza med skinke, men hvad ville den 8-dobbelte Ballon D'or vinder gerne have?

Jo, Lionel Messi anmodede skam om at få en pizza i bedste 'Alene Hjemme-stil' nemlig kun med ost. En lækker ostepizza var altså det der skulle til, når verdens bedste fodboldspiller var færdig med en fodboldkamp.

Du kan se listen med måltider, som Barcelona-spillerne fik efter en endt kamp herunder.

SportBible oplyser ikke noget om hvorvidt det var det samme ønske efter hver kamp, eller om det er taget fra en specifik kamp. De oplyser dog, at billedet stammer fra 2014-sæsonen.