Neymar tabte millionbeløb i poker: Nu går hans bizarre reaktion viralt

01/04/2023 07:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Etsuo Hara/Getty Images

Mest læste i dag

Neymars reaktion efter at have tabt et millionbeløb i poker, er gået viralt på Twitter, hvor mange beskriver det som 'bizart'.

Paris Saint-Germain-stjernen Neymar er glad for at spille poker, og mens han har været skadet, er det noget, han har brugt en stor del af sin tid på.

Men tilsyneladende er det ikke altid, at det går helt så godt for ham. Ifølge det brasilianske medie Globo Esporte tabte han for nylig 1 million euro (7,5 mio. kr.) på omtrent en time.

For mange er det livsforandrende penge, men for en mand som Neymar, er det blot et greb i lommen.

Da han streamede live på Twitch, da han spillede poker, kunne hans følgere se hans reaktion, hvilket af mange er blevet beskrevet som 'bizar'.

Til en start lod han som om, at han græd, inden han afspillede temasangen fra Titanic. Derefter råbte han: 'Oh, f**k', hvilket han rundede af ved at grine højt.

Man kunne derefter høre en af hans venner sige: "Fra en million til nul på 60 minutter," hvilket fik den 31-årige Neymar til at svare, ved at sige, at han ville 'lægge det her på YouTube'.

Neymar kommer dog næppe til at gå sulten i seng i det næste stykke tid, da han har råd til at tabe denne mængde penge.

For nylig offentliggjorde den franske avis L'Equipe en liste over de bedst betalte spillere i Ligue 1, og her var Neymar at finde.

Efter sigende har han sikret sig en månedsløn på hele 3.675.000 euro i PSG, hvilket svarer til lidt over 27 millioner kroner.

Hertil har han også en solid indkomst fra sponsorer m.m., hvorfor han næppe kommer til at mangle pengene i budgettet.