Nicklas Bendtner afslører: Jeg har fået tilbud

Af: Nicolai Busekist

|

12/10/2023 19:00

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Nicklas Bendtner har afsløret, at han har modtaget tilbud, men ikke har accepteret et.

Mest læste i dag

Karrieren som fodboldspiller er for længst ovre for Nicklas Bendtner. Derfor har han naturligvis valgt at rykke sit fokus til andre ting i hverdagen.

Efter at have indstillet sin karriere, har han blandt andet haft travlt med at producere tv-programmer. Dette omfatter det populære Discovery+-program, han havde med sin ekskæreste Philine Roepstorff.

Men det er faktisk ikke det eneste, han har haft gang i. Den tidligere fodboldspiller har også udgivet en bog, og har taget en trænerlicens. Derfor har han reelt set mulighed for at tage imod et trænerjob.

Og netop dette har han faktisk haft muligheden for at gøre, da han modtaget flere tilbud. Alligevel har han valgt endnu ikke at realisere sin drøm om at blive fodboldtræner.

"Det har der, men det var ikke noget, jeg selv ønskede. Det har været både som træner og som assistenttræner, men ikke på den måde, jeg selv ønskede," siger Nicklas Bendtner til B.T., da han bliver spurgt om, hvorvidt han har fået tilbud.

Han fortæller også, at han er glad for at være efterspurgt som træner. Han har dog endnu ikke følt sig klar til at give sig i kast med et job som træner. Årsagen til dette er, at han vil være klar og have det rigtige mindset, inden han takker ja til et job.

"Der vil jeg gerne være 100 procent afklaret med, at det er det, jeg går benhårdt efter, og der er jeg ikke lige nu. Lige nu er jeg rigtig glad for det, jeg laver p.t.," fortæller han.

Allerede i januar sidste år bestod Nicklas Bendtner sin trænereksamen, hvorfor han længe har haft en UEFA A-licens, som er den næsthøjeste træneruddannelse.