Nicolai Poulsen forlænger med AGF

Af: Redaktionen

|

30/08/2023 12:55

AGFs erfarne midtbanespiller, Nicolai Poulsen, har netop underskrevet en forlængelse af sin kontrakt med klubben. Aftalen, som tidligere skulle udløbe i sommeren 2024, strækker sig nu til sommeren 2026.

Mest læste i dag

Selvom der har været meget fokus på spillere som TK og Daghim, der ser ud til at skifte til Udinese og RB Salzburg, er det nu Poulsen, der træder ind i spotlightet med sin kontraktforlængelse.

Sportschef Stig Inge Bjørnebye udtrykker sin tilfredshed med forlængelsen og roser Poulsen for hans arbejdsetik, ansvarlighed og vindermentalitet. Han betegner Poulsen som en essentiel del af AGFs hold og klub.

Tidligere i juli havde Poulsen udtalt, at der ikke havde været nogen dialog med klubben omkring en forlængelse. Men nu ser det ud til, at tingene har ændret sig til det bedre. Poulsen selv er begejstret for at fortsætte i AGF og udtaler, at han fortsat er fyldt med ambitioner for holdet og klubben.

Han ser frem til at bidrage til klubbens fortsatte udvikling og er glad for at kunne kalde sig en AGF'er i de kommende år.

Med 136 kampe, to mål, fem assists og hele 49 gule kort i bagagen, kan AGF-fans se frem til at opleve mere af Poulsens kampgejst i de kommende sæsoner.