Nu bliver Mason Greenwoods fremtid afgjort

10/06/2023 06:25

|

Nicolai Busekist

Foto: Marc Atkins/Getty Images

Mest læste i dag

I lang tid har der været stor tvivl om Mason Greenwoods fremtid. Nu bliver der snart truffet en beslutning. 

I januar 2022 blev Mason Greenwood anklaget for vold og voldtægt. Det medførte, at han blev sendt bag tremmer og suspenderet af sin klub. Manchester United var hertil hurtige til at få fjernet alt, der havde noget med ham at gøre. 

Først på året skete der dog noget, som de færreste havde regnet med. Pludselig blev det meldt ud, at alle anklager mod ham var blevet droppet. Af denne grund endte alle sigtelser også med at frafalde. 

Det vil sige, at Manchester United nu er nødt til at finde ud af, hvad der skal ske med ham. Til trods for, at han ikke er blevet dømt, har han nemlig stadig fået et prædikat ovenpå sagen. 

Nu skriver mediet Express, at den engelske klub har besluttet sig for at lade ham udleje den 21-årige spiller i næste sæson. I den periode kan kan få tid til at overveje hans fremtid og se ham an. 

Da alle sigtelser frafaldt, meldte Manchester United, at de ville udføre deres egen undersøgelse. Det er resultatet af denne, der kommer til at atgøre, om han kan få lov til at spille for klubben igen. 

Man er ikke nået frem til en konklusion på denne undersøgelse endnu, men det ændrer ikke på, at De Røde Djævle gør sig tanker om at udleje ham til Italien eller Tyrkiet. Bl.a. skulle der være interesse fra Juventus. 

Den unge angriber har stadig to år tilbage af sin kontrakt med United. Det kan dog ikke helt udelukkes, at det ender med, at klubben river hans kontrakt over. Dermed vil han være fri til at finde sig sin en ny klub. 

Da sagen så dagens lys i 2022, begyndte hans karriere også at ramle. Han blev bl.a. fjernet fra spillet FIFA, ligesom han blev droppet af Nike, der ikke længere sponsorerer ham. 

Greenwood har spillet 129 kampe for Manchester United. På tværs af disse kampe har han scoret 35 mål.