Nu er det afsløret: Derfor gik Maguire-skifte i vasken

Af: Nicolai Busekist

|

20/08/2023 10:21

Mest læste i dag

Harry Maguire var tæt på et skifte til West Ham, men det hele endte med at kollapse. Nu er årsagen bag blevet afsløret.

Den engelske forsvarer nærmede sig et skifte til West Ham, efter at være faldet i unåde i Manchester United.

Maguires spilletid under Erik ten Hag har været ganske minimal, da den erfarne forsvarer ganske enkelt ikke har formået at præstere på det ønskede niveau.

Det har ført til spekulationer om, at han kan blive solgt denne sommer. Og netop dette har været tæt på.

United havde ifølge GOAL accepteret et bud fra West Ham på 30 millioner pund. Men et skifte blev ikke til en realitet, da kravene fra Maguire ganske enkelt var for høje.

Efter sigende krævede han en udbetaling på 7 millioner pund fra United, hvis han skulle forlade klubben. Det fik forhandlingerne til at trække ud, og til sidst droppede West Ham helt at købe ham.

Og nu har tidligere West Ham-træner Sam Allardyce hævdet, at Maguire slet ikke var interesseret i et skifte til London-klubben. Derimod ønsker han kun at skifte til en større klub.

"Han (Maguire, red.) afviste West Ham. Han har afvist det. Jeg kender hans agent rigtig godt," sagde han i No Tippy Tappy Football Podcast, og fortsatte:

"Jeg tror - og det er ikke for at være respektløs over for West Ham, fordi jeg har været træner der - at han føler, at med de problemer, de havde sidste sæson nede i bunden af ligaen, så vil han ikke skifte til dem. Han vil have en større klub."